Bluetooth-tekniikka on eräänlainen langattoman teknologian, joka poistaa tarpeen määrä epämukavaa kaapeleita ja laitteita, joita käytetään liittämään tietokoneet, matkapuhelimet, digitaalikamerat, kämmentietokoneita ja uusia digitaalisia laitteita. Bluetooth avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden monenlaisia televiestinnän ja tiedonkäsittelyn laitteet helposti, ilman kaapeleita.

Se tekee nopean ad hoc-yhteyksiä, automaattinen tajuton yhteyksiä kahden tai useamman digitaalisia laitteita. Bluetooth tarjoaa mahdollisuuden käyttää mobiilidatan eri sovelluksissa. Bluetooth mahdollistaa langattomat viestinnän kahden laitteen välillä on lokalisoitu alueella huoneeseen toimistossa tai kotona hyvin helposti. Bluetooth-tekniikka käyttää radio-pohjainen yhteydet ja kaikki yhteydet laitteiden välillä ja näkymätön ja hetkellinen.

Bluetooth-tekniikan avulla kannettavan tietokoneen voi lähettää tulostuspyynnön tulostimeen näkyy seuraavassa huoneessa. Bluetooth on todella standardi langattoman viestinnän laitteiden välillä suhteellisen pienellä alueella, ja se on siksi toimii hienosti henkilökohtaisen verkon (PAN) radiotaajuutta.

One comment on “Perusteet Bluetooth-tekniikkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *