innovaatio

Markkinavetoista innovaatio

Market innovointi (MDI) suunnittelee, hallintaan ja toimeenpannessasi innovaatioprosessin tarpeiden ja haluaa omalta avainmarkkinoilla. MDI ei ole uusi, mutta silti tänään, monet yritykset ovat löytäneet vaikea muuttaa niiden innovaatiotyötä heidän linnoittautuneet teknologian ja tuotteiden eteenpäin lähestymistapa he ovat käyttäneet markkinatalouteen takaisin lähestymistapaa. Usein koko liiketoimintaprosessit on rakennettu ympärille varansa ja ne tuottavat ja niiden go-to-market strategia perustuvat alkuperäisiin myynti kokemuksia. Tämän seurauksena käyttäytyminen on ennenaikainen commoditization niiden arvolupauksia, heidän tärkein omaisuus. Market Driven Innovation perustuu tiukkojen periaatteiden:

o Engineering / tekninen resursointi päätökset tehdään perustuvat validoitu markkinoilla tarve ja houkutteleva liiketaloudellisesti.

o Organisaation Tarkennus onnistuu ymmärtämästä markkinasegmenteillä ja kohdistaminen houkuttelevin segmenteissä kasvuun

o Rajat toiminnallinen tiimityöskentelyä, markkinoinnin, teknisen ja myynti kaikki osaltaan kasvua aloite yhdessä, ja siten ovat linjassa strategiasta:

o Nopeutettu ylösajo laukaisun jälkeen korkeammasta operatiivinen tiedot markkinoista

o Nopeutettu teknologian kehitystä, koska paremman suunnittelun määrittelyjä segmentoiduilla markkinoilla

o Driven by yritysjohtajia, jotka tekevät päätökset varojen myöntämisestä sopusoinnussa strategisen suunnan liiketoiminnan ja linkki kehitys pitämisen kannalta.

Market Driven innovaatio alkaa liiketoiminnan suuntautumista erityisten kohdennettujen markkinoilla. Nämä markkinat määritellään strategia, joka määrittelee resurssien jakamisen etenkin resurssien innovaatioprosessiin. Tässä yhteydessä määrittelemme innovaation luoda arvoa, ja Market Driven Innovation kuin korostaen asiakkaiden arvoista, aloittaen valintoja miten yritys menee markkinoille; miten ne asemoida tuotemerkin ja tuotteita kyseisillä markkinoilla ne ennakoivasti valitsevat palvella; luonteen tuotteensa parannuksia; ja etsiessään uusia tuotteita ja palveluja, jotka voivat tehokkaammin täyttävät tulevalla tarpeisiin kohdemarkkinoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *